4. aug, 2020

Det är lätt att älska hundar

Är så fasinerad av hur djur hjälper varandra och talar om på ett mycket tydligt sätt hur de uppfattar det du gör. Något vi människor borde lära av djuren. Tydlighet och hjälpsamhet.

Akeyla är nu inne på sjätte veckan hos oss och har blivit en i gänget med katterna speciellt gammelkatten Tusse älskar Akeyla och äter gärna lite hundmat tillsammans i hennes skål.

 Hon har nu börjat vakta hönsen lite på avstånd och springer inte efter lika ofta om hönsen rör sig lite snabbt. Hönan Titti har idag återgått till sitt normala beteende att på sommaren smita in i huset och äta lite kattmat så förhoppningsvis ska de snart våga röra sig på gården som de brukar utan att Akeyla vill leka.

Man blir väldigt trött av att vakta och lära sig nya saker tycker Akeyla och då behövs vila inomhus så matte får vakta istället.

När nu behandlingen för Borrelia är klar ska kroppen rensas homeopatiskt för vaccinationen hon tidigare fått och träckprov ska göras. 

Behöver du göra en hälsokoll på din hund eller annat djur gör vi frekvensanalys för att hitta obalanser i kroppen. Även förekomst av mikroorganismer, nivån av vitaminer, mineraler och aminosyrer finns med i analysen

Dela den här sidan