7. dec, 2020

Full fart in i 2021...

Att vi älskar det vi gör har nog många av våra kunder förstått. Men vilka är våra mål och vad kan vi bli bättre på.

Vi står alltid på hästarnas och djurens sida och arbetar för att öka kunskapen om deras naturliga väsen.

Konferens på Ystad Saltsjöbad för att sätta målen med företaget Häst & HusdjursLabbet 2021.

Med vågorna dånandes utanför fönstret känner jag starkt att det är mycket som behöver förändras i hästarnas och djurens vardag och förändringens tid blåser äntligen. Flera av våra grannländer arbetar redan med holistisk hälsa och komplementär medicin så som frekvensanalys, homeopati etc med mycket bra resultat. Sverige ligger så långt efter. Som mikrobiolog har jag sett att här finns mycket kunskap där inte ordinarie veterinärmedicin kan hjälpa eller hitta orsak.

Några av våra mål och passion är att

* Öka kunskapen om hästens naturliga beteende, miljö och levnadsbetingelser. Vad behöver en häst för att må bra helt enkelt. Vem behöver jag vara och vilka förändringar behöver du som ägare göra för att bli en bra människa för din häst.

* Lyfta fram och synliggöra vikten av att se hälsa som en HELHET som består av olika delar. Alla delar behöver vara i balans för att hästar, djur och vi själv ska vara friska.

* Arbeta för att fler hästar ska bli hjälpta att läka ut magsår, fång och ppid. Det innebär samtidigt ett inre arbete hos ägaren.

* Öka förståelsen för varför hästar får parasiter och hur vi utan kemi kan komma tillrätta med grundorsaken. Ett sänkt immunförsvar gör att mängden parasiter ökar eftersom immunförsvaret arbetar med annat tex en bakteriell infektion eller en inflammation.

* Att möjliggöra för fler att gå vårt utbildningsprogram Heart Connection för en djupare relation till sig själv och hästen.

Om du har funderingar eller är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig kontakta oss gärna

Välkommen

#mundi

#heartconnection

#hearttoheart

#parasiter

Dela den här sidan