3. feb, 2021

Vad skulle din häst säga om dig om du frågade den och lyssnade på svaret ?

Kursdags Heart to Heart  11-12 september 2021

Vad skulle din häst säga om dig om du frågade den och lyssnade på svaret ?

Jag frågade min äldsta kloka frieserhäst Elske

It´s all about you, det handlar om dig blev svaret. Hur menar du nu ? är jag en stor egoist som hela jorden kretsar kring ? Nej du vet vad jag menar, låt det sjunka in blev hennes svar.

Tankarna och känslorna fick flyta fritt i det eviga nuet. Länge länge satt jag där på stengärdet

Plötsligt blev allt så tydligt och i samma ögonblick kom Elske gående till mig. Hennes vackra huvud stannade bredvid min axel.

Berätta sa hon, inte bara för mig utan för alla som vill lyssna, det är viktigt. Det är hästarnas budskap till er människor. Du har själv gjort resan, jag har varit med dig i varje steg, och jag vet att du vet vad det handlar om.

Din resa har varit både lätt och ibland otroligt tuff och smärtsam men du är nu autentisk med allt vad det innebär. Du är en del av oss, utan början och utan slut är vi ett.

Så otroligt stort att ta in men samtidigt så självklart.

Vad jag tycker och tänker om mig själv, hur jag behandlar mig själv och andra, hur väl jag känner mina gränser och kan uttrycka dem, hur väl du känner din sanning och vågar uttrycka och leva den speglar hur vi hästar förhåller oss till dig och hur hela ditt liv ser ut.

En sann människa följer och interagerar hästarna alltid med …för att de vill och trivs med den du är. Det är frihet och innerlig kärlek

Kursen vänder sig till er som nyfiket vill arbeta med er egen inre tillit och styrka tillsammans med hästarna. Hästarna locka fram den du är och visa vägen.

Vägen till en naturlig och innerlig kommunikation och relation med din häst går alltid genom utveckling av människan.

Din utveckling ger en sann relation baserad på fri vilja och balans.

På kursen  to  speglar hästarna oss, och vårt beteende. Visar oss kärleksfullt det vi behöver få syn på för att växa som människa.
Höjer vår energifrekvens så att vi mer och mer kan vara trygga i oss själv
Välkommen till oss för att växa och skapa balans i ditt liv. Kursen är första steget i en serie av utvecklande kurser i utbildningen Heart Connection.

Nästa tillfälle är 11-12 september

Kusupplägg:
- Teori varvat med övningar och coaching tillsammans med hästarna.
- Meditation & yoga
- Inför kursen får ni fylla i ett frågeformulär angående vart ni är i relationen med er häst idag och vart ni är påväg

Kursen är på 2 dagar, "All-inclusive"frukost, lunch båda dagarna, samt middag dag ett ingår.
Fyra platser för övernattning finns.
Pris 4.500 kr inkl moms
Boka plats: Ring Anki Olofsson (Horse Assisted Coach och partner i HPNL) 0732-132524 eller maila kontakt@hastohusdjurslabbet.se

Vi arbetar med hästflocken på Ryegården, ej egna hästar.

Varför är det så viktigt att arbeta och utveckla sig själv när man har häst?
Väldigt många lägger de problem man har mellan människa och häst på hästen. Men är det verkligen så att det är hästen som orsakar alla problem ? Svaret är förstås nej
En häst läser av dig på nolltid, din energi du sänder ut, vilken känsla du har i kroppen, om du är närvarande eller inte, ja tom om du är en ärlig eller oärlig människa …. Det går inte att ljuga för en häst
För många hästmänniskor är utsidan (ridkläder, färg på benlindor, bling-bling i tränset, senaste modell på ridstövlar etc) viktigare än insidan.
Möjligen är det en nyhet att hästarna bryr sig inte ett dugg om utsidan, vilka kläder du har, färg på träns etc.....den bryr sig bara om DIN insida....den du är.
Har du och din häst problem i er relation är det Dig själv som behöver utvecklas och lära nytt, inte hästen.
Många är vi som försökt med ett antal olika tekniker för att hitta rätt. Endel har hjälpt oss på vägen, men ingen har lett till en nära och innerlig relation med hästen.
Hästar behöver att vi spenderar tid med dem i ett lugn och närvarande samvaro och en människa som kan se och lyssna in dem och som lever ett liv i linje med den du är.
Det tar tid att hitta den vi är bakom alla lager och fasader. Hästarna är mina arbetskamrater och hjälper mig som transformerande coach att se det varje människa behöver arbeta med för att komma vidare i sin utveckling och livsresa.
Ett starkt minne jag själv har från det att jag gick min utbildning till Horse assisted coach var när en stor pusselbit ramlade på plats och vilket energiomslag det blev i mig och hur hästarna visade detta.
Kerstin vår lärare tillsammans med en flock på 12 hästar fick poletten att ramla ned för mig att jag inte alls behöver bli bekräftad av någon annan än mig själv. Den insikten var så kraftfull eftersom den landade i hjärtat och jag har levt efter den ända sedan dess att det blev ett energiändring och hela flocken hästar kastade sig åt sidan som om någon släppt en bomb och sedan var det åter stillhet.
Kommer aldrig att glömma händelsen, känslan och den förändring som hästarna visade mig.
Så många underbara människor hästarna har hjälpt genom åren. Inte bara har relationen och synsättet till hästen ändrats, många har även gjort stora förändringar i sitt liv och lever idag det liv de önskat.
Vill Du börja din resa mot en bättre relation med din häst, dig själv och mot det liv du önskar leva ?
Hoppas vi ses på kursen Heart to Heart 11-12 september 2021

Dela den här sidan