27. jun, 2022

Intresset för helhetshälsa ökar

Efterfrågan på våra tjänster ökar och tar sina egna vägar. Då behövs tid att lyssna inåt och fundera kring vår vision.

Vad känns rätt, vad behöver vi kanske släppa för att det nya ska få plats. Att arbeta med både kundens och hästens hälsa och personliga utveckling tillsammans för hälsa, harmoni och vision framåt som ett team har länge varit en önskan. Dessa kunder blir fler och fler.

Häst & HusdjursLabbet grundades 2010 av mig själv Anki Olofsson

Till en början mest för att det är mitt brinnande intresse, men snart visade det sig att det fanns ett behov hos kunder, hästar och andra djur med en holistisk syn på hälsa. Nu växer och utvecklas jag och företaget så sakta.

Jag är doktor i mikrobiologi och har många års erfarenhet av hästar och andra djur och hur mikroorganismer kan skapa obalans och sjukdom, hästens parasiter och helhets hälsa. Örter har jag studerat och använt i mer än 30 år vilket nu har resulterat i H&H egna holistiska örtblandningar. Equus Mundi är utvecklad för att stödja hästens egna immunförsvar och på så sätt kunna hålla en god tarmhygien utan mycket parasiter. Min vision är att vi ska leva i samklang med djur och natur vilket återspeglas av min utbildning som ekoingenjör. Att jobba med miljöfrågor som utvecklingsingenjör blev först på riktigt i mitt eget företag. Allt vi gör ska vara hållbart för naturens, människornas och djurens framtid. Jag arbetar efter filosofin " Create a world that works ".

Efter många år som chef och ledare förenade jag arbete och nöje och utbildade mig till Horse assisted coach samt professionell coach enligt ICF. Min personliga utvecklingsresa tog fart. En olycka visade vägen till att följa hjärtats viskande röst. Sedan januari 2016 är företaget min heltids sysselsättning......och jag älskar varje sekund.

Vi arbetar för en holistisk syn på hästhälsa och en naturlig och hållbar häst och djurhållning.

Dela den här sidan