25. aug, 2022

Equus Mundi - Veckans vara

Equus Mundi ekologiska örtblandning fungerar, som en detox för kroppen, hjälper immunförsvaret och gör sig av med parasiter. En kombination av härliga ekologiska örter som finns i två blandningar. Vi hjälper gärna till att svara på frågor om hur du använder produkten mot parasiter och obalans i kroppens reningssystem.

Många av de slaggprodukter som finns i kroppen bildas i tarmen. Dålig matsmältning kan orsakas av för lite magsyra i magsäcken, för lite matsmältningsenzymer från bukspottkörteln, obalanserad tarmflora och långsam tarmpassage. Om slaggprodukterna inte rensas ut läcker de vidare ut i blodet och belastar resten av kroppen, varje cell och organ. Levern och njurarna hinner inte med att rensa ut dem utan de lagras då i vävnaderna.

Symtom som kan uppstå är svullnader, inflammation, trötthet, klåda, stelhet och ömma muskler och leder, matsmältningsproblem, illaluktande träck samt olika typer av hudproblem. Är immunsystemet sänkt passar parasiterna på.

Det är bra att göra en detox en eller två gånger per år, allt efter behov, för att ge kroppen en chans att återhämta sig och rensa ut slaggprodukter. Att skapa balans och energi.

Paketerbjudande Equus Mundi inkl. 2 träckanalyser (grundanalys)

Equus Mundi hittar ni i vår webbshop http://www.hastohusdjurslabbet.se/.../578694/equus-mundi

Dela den här sidan